Balans in je leven

’t Kleine Gesprek helpt je als twintiger of dertiger bij diverse situaties in privé en werk met een andere kijk. Die andere kijk zorgt voor meer balans.

 

twintigers
en dertigers

Met ’t Kleine Gesprek richt ik mij vooral op twintigers en dertigers. Mijn ervaring is dat je op deze leeftijd behoefte kan hebben aan een laagdrempelig en toegankelijk gesprek dat inhoud heeft en inzicht geeft. En, dat ingaat op je vragen en op wat je bezighoudt.

Situaties in privé
en werk

Iedereen heeft privé weleens een periode dat het tegenzit, door stress op je werk, relatieproblemen of het gevoel ´is dit nou alles?’. Dat zorgt voor onbestemde gevoelens waardoor je energie verliest en je je niet gelukkig voelt. Dat is een goed moment voor een klein gesprek.

Als werkgever kun je constateren dat een medewerker niet goed functioneert en ondersteuning nodig heeft. Verschillende redenen kunnen het werken vanuit eigen kracht belemmeren. Ook dat is een goed moment voor een klein gesprek.

een andere kijk,
meer balans

’t Kleine gesprek geeft je een andere kijk op: jezelf, je talenten, je baan, je relatie(s), je overtuigingen en je waarden. Die andere kijk helpt je om jezelf en om de ander beter te begrijpen. Zo loop je minder tegen issues aan, maak je betere keuzes en begint alles vanzelf te stromen in je leven. Je bent meer in balans!`