OVER KARIN

Na jaren kennis en ervaring te hebben opgedaan, gecombineerd met persoonlijke ervaringen, ben ik ’t Kleine Gesprek gestart vanuit idealisme, betrokkenheid en enthousiasme.

 

Ervaring

Interesse in wat mensen beweegt ontstond rond mijn twintigste. Ik raakte gefascineerd door de invloed die opvoeding en familiegeschiedenis op iemands leven heeft. Het inspireerde me, ook in mijn eigen leven, te onderzoeken hoe ‘het’ werkt en wat mensen beweegt.

Bewust van wat ik in mijn omgeving zag gebeuren, ben ik me gaan verdiepen door het volgen van cursussen, workshops, trainingen. Veel later besloot ik mijn hart te volgen en heb ik een opleiding tot coach gevolgd. Tijd om een nieuwe weg in te slaan. Toen was de stap naar ’t Kleine Gesprek al snel gezet.

Met veel plezier, oprechte aandacht en mijn vermogen om de dingen helder te maken en verbanden te leggen draag ik graag bij aan jouw ontwikkelingsproces. Ik wil je inspireren tot inzichten die je een stapje verder brengen.

 

OPLEIDINGEN

Phoenix Opleidingen
Opleiding Transactionele Analyse
- 2018 -

Academie voor Organisatiecultuur (Training)
(Deep Democracy)
-2017-

ArbingerNL (Training)
-2017-

Coaching Academy International
- 2015 -

Coach020 (Training)
- 2015/2016 -

Phoenix (Thema workshops)
- 2010/2015 -

Persoonlijke ontwikkeling
(Intervisie, trainingen, cursussen)

Psychologie en Cultuur UvA
(Module)

Wat zeggen anderen
over hun kleine gesprek?

“In de gesprekken met Karin ben ik me veel bewuster geworden hoe ik naar me zelf kijk, dat heeft me aan het denken gezet en mij ook een andere kijk op mijn relatie met anderen gegeven.”

 

Magda, 37 jaar Personal trainer

“Bij Karin voel je je direct op je gemak. Ze weet op een hele prettige en natuurlijke manier je aan het denken te zetten. Door de gesprekken met Karin heb ik meer zelfinzicht en rust gekregen en ben ik meer gaan vertrouwen op mijn gevoel”

 

Elize, 28 jaar Jurist

“Karin geeft je echt het gevoel dat ze oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon zonder vooroordelen. Ze komt met gerichte adviezen die direct toe te passen zijn. Alsof je gewoon met een vriendin aan de keukentafel zit om je problemen te bespreken. Ik raad haar bij iedereen aan””

 

Maartje, 36 jaar Recruiter